Від коронавірусу на Тернопільщині померла друга людина

На Тернопільщині померла друга людина від коронавірусу. Про це повідомляє Тернопільський штаю для боротьби з коронавірусом.

Померла 57-річна жінка з Козови. В Козівську центральну районну лікарню пацієнтка поступила 30 березня. Далі в неї підтвердили COVID-19. Перебувала хвора в реанімаційному відділенні у важкому стані.

За словами директора лікарні Богдана Маркевича, в пацієнтки була пневмонія, її підключили до апарату штучної вентиляції легень. Ні з ким з-за кордону жінка не контактувала. Померла пацієнтка о 20 годині 2 квітня. Висловлюємо співчуття родині.

Від початку епідемії коронавірусу на Тернопільщині померло 2 людей, це 68-річний житель Монастириського району та 57-річна жителька Козови.

Станом на 3 квітня в Козівському районі підтверджено 8 випадків COVID-19, 1 – летальний. 2 пацієнтів лікуються в Козівській лікарні, ще 5 – в лікарнях Тернополя.

За даними обласного лабораторного центру на Тернопільщині зафіксували 114 випадків COVID-19 станом на 10.00 3 квітня, 2 з них летальні.

В Україні, станом на 10.00 3 квітня, лабораторно підтверджено коронавірус у 942 осіб.

 

Попередня стаття

Як ефективно працювати вдома під час карантину. Десять порад

Наступна стаття

Медик з Монастириська розповіла, як переносить коронавірус

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.