За припинення пандемії закликають молитися на Благовіщення

У празник Благовіщення Пресвятої Богородиці, 7 квітня, чудотворна ікона Зарваницької Матері Божої прибуде до Архикатедрального Собору УГКЦ Тернополя. З благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка о 15.00 розпочнеться Молебень до Богородиці, а відтак вервиця за припинення пошесті коронавіруса у світі. Захід транслюватимуть наживо.

«Запрошую усіх, кому небайдужа доля світу, нашого народу та своя особиста, в день Благовіщення Пресвятої Богородиці усіма родинами стати на молитву, – закликає митрополит Василій. – Прошу о 15.00 перед екранами телевізорів чи комп’ютерів єдиними устами звернутися до Божої і нашої Матері та просити Її заступництва».

Молитву у Соборі Тернополя очолить владика Теодор Мартинюк. У той самий час у Зарваниці молитиметься митрополит Василій, а в кожному храмі архиєпархії священники  служитимуть Молебень до Пресвятої Богородиці.

Чудотворну ікону транспортним засобом без участі вірних обвезуть навколо Тернополя, просячи у Матері Божої порятунку в часі епідемії, спасіння, мужності і збереження життя працівників медицини та усіх вірних.

Молитву в прямому ефірі 7 квітня, о 15.00, транслюватиме Тернопільський телеканал TV4, Youtube канал Архикатедрального Собору УГКЦ Тернополя, сторінка у мережі Facebook Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Молодь запрошують долучитися до онлайн трансляції у мережі Instagram за посиланням @romandemush священника Архикатедри о. Романа Демуша.

Попередня стаття

У Почаєві захворіли медики: лікарня зачинена на обсервацію

Наступна стаття

На Тернопільщині нових випадків коронавірус не підтверджено

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.