Без маски й нетверезий: у Тернополі поліцейські затримали порушника (Відео)

З 6 квітня поліцейські Тернопільщини склали 54 адмінпротоколи за порушення посилених карантинних заходів. З них 46 вже відправили до суду, – повідомив начальник відділу комунікації Нацполіції області Сергій Крета.

На рішення суду очікує житель обласного центру, який в громадському місці перебував без маски та в стані алкогольного сп’яніння. Дільничні інспектори виявили порушника на бульварі Данила Галицького. Чоловіка було доправлено до міського відділу поліції та складено два адміністративні протоколи за порушення карантинних заходів та появу в громадському місці в нетверезому стані.

– Дільничними інспекторами поліції при обході території Тернополя, зокрема Східного масиву, на бульварі Данила Галицького був виявлений чоловік, який порушував норми карантину та перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Оскільки даний чоловік відмовився дотримуватися норм карантину, його було доставлено в обласний наркологічний диспансер для визначення алкогольного сп’яніння. У подальшому запрошено в Тернопільський відділ поліції, де було складено адміністративний протокол по статті 178, і протокол по 44-3 – порушення норм карантину, сказав старший дільничний інспектор поліції Тернопільського відділу поліції Роман Грицик.

Нагадаємо, з 12 березня в Україні запроваджено карантин, жорсткіші попереджувальні заходи діють з 6 квітня. За їх дотриманням посилено стежить поліція.

Як пояснюють правоохоронці, притягнення  до відповідальності це крайній захід. Найперше завдання попередити, роз’яснити, запобігти. Проте є люди, що свідомо ігнорують превентивні заходи.

Попередня стаття

У пекарнях і біля дому. Священики пояснили як освячуватимуть Паску

Наступна стаття

На Тернопільщині – 196 випадків коронавірусу, в Україні – понад 2 тисячі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.