Помер монах з Почаївської лаври, в якого діагностували коронавірус

Від коронавірусу 13 квітня помер монах з Почаївської лаври, який був госпіталізований з підозрою на COVID-19, – повідомляє Українська правда з посиланням на пресслужбу Київської адміністрації.

– Чоловік був госпіталізований з Почаївської лаври. Він перебував у лікарні понад тиждень. Мав підтверджений діагноз на COVID-19 і супутні захворювання, – повідомили в пресслужбі.

За даними джерел УП, померлому було 40 років, він мав цукровий діабет. За словами співрозмовника, померлий – киянин, він приїхав з Тернопільщини у столицю, тут йому стало зле. Монаха забрала “швидка”, у нього довго була висока температура. ПЛР-тест підтвердив коронавірус.

Це вже третя смерть в Україні серед чернецтва. 12 квітня померли насельник Києво-Печерської Лаври, 73-річний архімандрит Нектарій та 47-річний ієродиякон Наум. В обох підтвердили коронавірус.
Фото: vidviday.ua
Попередня стаття

З тернопільської лікарні виписали двох діток, у яких підтвердили Covid-19

Наступна стаття

Батьки підтримали. Тернопільські випускники відмовились від гуляння в ресторані задля медзасобів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.