Тернопільські священники проходять тест на COVID-19

Сьогодні тернопільські священики здають тест на коронавірус. Про це повідомили в соцмережі.

-Напередодні празника Воскресіння, заради безпеки вірних та для суспільного розуміння того, що ЦЕРКВА НЕ Є РОЗСАДНИКОМ ВІРУСІВ – священнослужителі Тернополя зробили тест на #covid -19. Богу дякувати – всі здорові! – написав в соцмережі священник УГКЦ Роман Демуш.

Світлиною після отримання негативного результату поділився настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці, керівник прес-служби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ Олег Харишин. Священик пише, що симптомів не було, а тест роблять  всі священнослужителі напередодні Пасхи.
Зазначимо, у Львові експрес-тести пройшли 220 священнослужителів різних церковних конфесій міста. Ініціювали перевірку на інфікування коронавірусом у міськраді, оскільки вони контактують з великою кількістю вірян.

 

Тест на короновірус пройдено. Результат – негативний. Богу подяка…

Опубліковано Oleh Kharyshyn Середа, 15 квітня 2020 р.

Попередня стаття

Через пожежу в будинку на Шумщині загинули двоє людей

Наступна стаття

Квартирних злодіїв не зупиняє карантин. Тернополян просять бути обачними (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.