На Великдень поліцейські Тернопільщини посилено стежитимуть за дотриманням карантину (Відео)

Під час Великодніх свят поліцейські працюватимуть у посиленому режимі. Патрульні наряди нестимуть службу поблизу храмів та інших культових споруд. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.
Поліцейські нагадують: карантин триває, тому жодних зібрань, масових святкувань проводити не дозволено.
– Ми звикли святкувати, зібравшись великою родиною. Та цього року мусимо обмежитися малими спільнотами – у колі сім’ї, в своїй домівці, слухаючи богослужіння онлайн. Такі вимушені заходи – це наша спільна боротьба з недугою, що вражає мільйони людей, забирає життя тисяч. З досвіду – інфекція шириться там, де скупчення людей. Тому наше завдання запобігти цьому, – сказав начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.
Звертаються поліцейські і до священників: варто пам’ятати про те, що у місцях богослужінь може бути обмежена кількість людей – священник і ті, хто допомагає йому здійснювати службу. Усі вони зобов’язані використовувати засоби захисту: маски, респіратори. Вірянам до храму не варто заходити, у винятковому випадку – одна-дві особи.
У період свят з 18 по 20 квітня щоденно нестимуть службу на території області майже 600 поліцейських та військовослужбовців. У посиленому варіанті працюватимуть усі екстрені служби.
Попередня стаття

Волонтери оприлюднили список потреб лікарів Тернопільщини

Наступна стаття

На Тернопільщині за добу +20 випадків COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.