На світ – у кареті швидкої. На Тернопільщині жінка народила дорогою до пологового

На Великдень, близько 5-6 ранку, в одному із сіл Монастириського району жінка народила здорового хлопчика у кареті швидкої допомоги.

За словами жителя міста Монастириська Олександра Сидоришина, десь біля 5-6 ранку жінка з села Задарів зателефонувала у швидку, бо уже відійшли води. Швидка оперативно виїхала, та природа взяла своє, пишуть Тернополяни.

“І вже в селі Криниця, за допомогою фельдшерів зі Швейкова у кареті швидкої медичної допомоги жіночка народила здорово хлопчика, –відзначив Олександр Сидоришин. – Нехай Господь Бог посилає здоров’я цій жінці, дитині та медикам”.

Попередня стаття

Від завтра у Почаїв закривають в’їзд і виїзд

Наступна стаття

“Ні порахувати, ні відстежити”. У Почаєві усі жителі контактні з хворими на коронавірус

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.