Після побоїв – народила мертву дитину. Трагедію в Козівському районі розслідує поліція

У реанімації після передчасних пологів опинилася жителька одного із сіл Козівського району. Жінка перебувала на 28-30 тижні вагітності, – повідомляє відділ комунікації Нацполіції області.
Пологи почалися в машині швидкої допомоги 20 квітня. Саме в транспортному засобі народилося маля, але мертвим. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення.
Про смерть дитини, а також про сліди множинних побоїв на тілі породіллі повідомили правоохоронців лікарі швидкої допомоги.
На місце ймовірного злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, жінка разом зі своїм співмешканцем 18 квітня ходила в гості. Там обоє розпивали спиртні напої. Вже повертаючись додому, між цивільним подружжям виник конфлікт. Чоловік кілька разів вдарив вагітну жінку по обличчю, животі та інших частинах тіла. Про побиття вона не заявляла.
Проте уже на третій день після конфлікту у потерпілої відійшли води і почалися пологи. Чоловік у скоєному зізнався.
Причину переривання вагітності та смерті немовляти встановлять після проведення судово-медичної експертизи.
Правоохоронці цей факт внесли в ЄРДР згідно статті 128 ККУ, яке у ході слідства перекваліфікували в статтю 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження.
Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу цивільному чоловікові породіллі.

 

 

Попередня стаття

Карантин закінчиться 11 травня, якщо відсоток хворих не перевищить “норму”

Наступна стаття

“Коронавірус таки був”. У померлої з Почаєва на Covid-19 хворі діти й чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.