У Тернополі розшукують людей, які поцупили косметику з мережі магазинів (Відео)

Трьох підозрюваних у крадіжках косметики з мережі магазинів у Тернополі розшукують поліцейські.
Крадіжка парфумів з магазину «Єва», що на вулиці Руській, 44, трапилась 16 березня близько 15 години. Момент вчинення протиправного зафіксувала камера відеоспостереження.

Ще одну жінку підозрюють у крадіжці косметики з такого самого магазину, що на бульварі Тараса Шевченка. Подія трапилась ще 16 лютого близько 18:40. Камера відеоспостереження зафіксувала підозрювану.

Розшукують також чоловіка, підозрюваного в крадіжці косметики з магазину «ЄВА», що на проспекті Злуки. Чоловік спокусився на чуже 24 квітня близько 13:10 й потрапив на камеру відеоспостереження.
Якщо вам відома будь-яка інформація про цих осіб, телефонуйте працівникам поліції за номерами:067-352-33-17, 27-11-70.

Попередня стаття

З 1 травня центральні вулиці Тернополя перекриють для руху транспорту

Наступна стаття

У Тернополі за день до виписки з обсервації втік чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.