У Тернопільській лікарні померла жителька Почаєва, інфікована коронавірусом

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги зранку 29 квітня померла 60-річна жителька Почаєва, хвора на COVID-19. Про це повідомили в Тернопільському штабі для боротьби з коронавірусом.

Жінка поступила в лікарню Тернополя з районної 20 квітня о 8 ранку у важкому стані. У пацієнтки діагностували коронавірус. Вона перебувала підключена до ШВЛ-апарату. Крім коронавірусу, в пацієнтки були важкі супутні захворювання.

Як повідомив телеканалу Суспільне. Тернопіль директор лікарні Ярослав Чайківський, 22-го квітня її підключили до ШВЛ.

– Пацієнтка 59 року народження прибула у важкому стані, ці два дні в неї не трималися гемодинамічні показники, низький рівень постачання крові киснем. Організм самостійно не справлявся. Тому довелося підключити її до апарату штучної вентиляції легень, – розповів Ярослав Чайківський.

Головний лікар Почаївської районної лікарні Богдан Кучер сказав, що пацієнтка поступила до лікарні з двобічною пневмонією, з обструктивним елементом. У неї супутні захворювання, зокрема кардіосклероз.

Висловлюємо співчуття рідним.

Загалом в області померли 13 людей, інфікованих коронавірусом, за даними Тернопільського обласного лабораторного центру.

 

❗️У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ПОМЕРЛА ЖІНКА, ХВОРА НА COVID-19 ?Померла жінка 60 років. Вона – жителька…

Опубліковано Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом Середа, 29 квітня 2020 р.

Фото: https://pixabay.com

Попередня стаття

Розгулював містом. Щодо інфікованого Covid-19 тернополянина розпочали кримінальне провадження

Наступна стаття

У Теребовлі врятували чоловіка, який хотів зістрибнути з моста

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.