На Монастирищині послаблюють карантинні обмеження

Вчора, у Монастириському штабі прийняли рішення щодо послаблення карантинних обмежень. За повідомленням заступника голови райдержадміністрації Павла Дроня, з 1 травня відчиняються магазини, відділення Нової пошти, ПриватБанку, відновлює роботу сільськогосподарський та будівельний бізнес. Все ж працюватимуть за умов забезпечення персоналу та відвідувачів засобами індивідуального захисту, а також дотримання санітарних та протиепідемічних заходів.

Не працюватиме ринок, ресторани.

Зазначимо, від початку пандемії на Монастирищині інфікувалося 178 осіб, з них 91 – у Монастириськах. Одужало 63 – серед них 9 лікарів та 18 медсестер. Також поборола недугу й перша інфікована  – медсестра Галина Радловська, яка довгий час перебувала під апаратом ШВЛ.

Попередня стаття

Медики Тернопільщини отримали 19 термобоксів від групи “За майбутнє” (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині +30 інфікованих COVID-19, один – летальний

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.