Після ремонту дороги на вулиці Руській відновили рух транспорту

У Тернополі на вулиці Руській відновили рух транспорту. Цими вихідними центральна вулиця була перекрита – тут ремонтували дорожнє покриття.

Зокрема заміна верхнього шару дорожнього покриття проводилася на проїжджій ділянці від перехрестя вул. Руської з бульв. Т. Шевченка до перехрестя вул. Руської з вул. Б. Хмельницького та Гоголя.

Під час поточного ремонту працівники підрядної організації «Техно-Буд-Центр» виконали фрезерування старого покриття, підняття люків, яких на вказаній ділянці є 16 одиниць, та влаштування нового шару асфальтобетонного покриття.

Роботи уже завершені, а рух на вул. Руській відновлено.

Попередня стаття

На Тернопільщині +45 інфікованих COVID-19. В Кременецькому районі 249 хворих

Наступна стаття

На Тернопільщині +28 інфікованих Covid-19. Загалом – 896 випадків

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.