Теребовлянець вирощував у гаражі коноплю (Відео)

Міні-теплицю в гаражі облаштував житель Теребовлі. У ній чоловік вирощував коноплю, – повідомили у відділі комунікації поліції області.
За словами очільника Теребовлянського відділу поліції Андрія Купчака, під час санкціонованого обшуку в помешканні оперативники виявили гаражну теплицю.
Теребовлянець обладнав систему тепло- та гідроізоляції, встановив спеціальні лампи, підігрівач і термометри, аби зробити сприятливий клімат для вирощування коноплі.
У ході обшуку поліцейські вилучили 12 невеликих кущів та 5 дорослих рослин. Окрім цього, у чоловіка було висушене листя. Він зізнався, що купив насіння і висадив його для власного використання.
Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 310 ККУ – Посів або вирощування снодійного маку чи конопель. Усі рослини правоохоронці вилучили та передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває слідство.
Попередня стаття

Перекриють рух транспорту через залізничний переїзд у смт. Березовиця-Острів 

Наступна стаття

На об’їзній Тернополя затори: ремонтують частину дороги (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.