“Наші рідні не заслуговують лежати на звалищі”, – кременчанка про сміття на цвинтарі

Сміття на цвинтарі у Кременці залишають люди, що прибирають на могилах рідних. Про це написала кременчанка Світлана Пушкар на своїй сторінці у Фейсбуці:
– Місце вічного спочинку наших померлих дуже скоро перетвориться на смітник. Звертаюся до всіх кременчан, хто прибирає могили на цвинтарі «КАЛИНІВКА»: люди, забирайте сміття, яке ви туди приносите.
За словами вдови Андрія Пушкаря, перед Великоднем тут прибрали рідні її чоловіка разом з вихованцями та колективом Кременецької ДЮСШ імені спортсмена.
Прибрали звідти значну частину сміття, об’ємом його вийшло дуже багато. Комунальні служби все вивезли. Найприкріше те, що люди знову закидають сміттям прибрані місця. Кажуть мені: «А що такого, тут же прибирали недавно, от і ще приберуть…» Прибирали там ми, а не комунальники. Я відтепер щоразу йду на цвинтар з мішком для сміття. Десь місяць тому люди монтували пам’ятник, все красиво, а наслідки – шматки бетону – лежать там дотепер. Сьогодні нова купа складених штахет… Слів немає, – зазначила Світлана Пушкар.
Жінка повідомила, що звернулась до міського голови з проханням встановити смітник.

-Міський голова Олексій Ковальчук сказав, що вирішує питання із встановлення смітника. Треба надійний, щоб не спалили і не вкрали. А поки це трапиться, люди, отямтеся! Наші рідні не заслуговують лежати в стихійному смітнику, надіюся, ви всі це розумієте.

З таким підходом до світу і до землі ми не заслуговуємо ні на що краще, ніж маємо.

Місце вічного спочинку наших рідних дуже скоро перетвориться на смітник. Звертаюся до всіх кременчан, хто прибирає…

Опубліковано Svitlana Pushkar Неділя, 17 травня 2020 р.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині витягнули корову з колодязя (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині – 3 нових випадки COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.