У лісі на Бережанщині незаконно вирубали дерев на півмільйона

У лісі в Бережанському районі незаконно вирубали дерева на півмільйона гривень. У Держекоінспекції області нарахували 50 пнів – 48 червоних дубів та 2 сосен.

Порушення виявили у травні 2020 року під час позапланової перевірки БРДАП «Бережанирайагроліс».

Підставою для проведення позапланової перевірки стало звернення цього комунального лісогосппідприємства щодо виявленого факту незаконної рубки дерев на підконтрольній території. Напередодні звернення у лісових угіддях бачили трактор з навантаженим деревиною причіпом і місцевого жителя, який покинув місце порушення.

Шкоду від вирубки оцінили у 569, 5 тисяч гривень.

Матеріали перевірки направлено до Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області для долучення до матеріалів кримінального провадження.

Попередня стаття

У Тернополі розшукують чоловіка, який пошкодив майно в магазині (Відео)

Наступна стаття

На швидку – без ознак життя. На Тернопільщині померла 3-річна дівчинка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.