У деяких вишах Тернопільщини відновлюють навчання (Відео)

У Тернопільській області з 1 червня відновлюють навчання в закладах професійної, передфахової вищої освіти та ВНЗ. Про це повідомила начальниця управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома:

– Це стосується лише тих курсів, які вже завершують навчання. При цьому обов’язково повинні бути дотримані всі епідеміологічні вимоги.

Навчання не відновлюється лише на території Шумського та Кременецького районів, у яких досі спостерігається несприятлива епідеміологічна ситуація.

Відвідування занять у випускних групах відбуватиметься в групах не більше 10 осіб.

– Відбудуться професійно-практичні підготовки, державні кваліфікаційні атестації, а також підготовчі заходи до практики на виробництві. Крім того, пройдуть планові атестації для подальшого отримання документів про професійну, фахову передвищу та вищу освіту. Заплановані й публічні захисти наукових досягнень у формі дисертацій, – розповіла Ольга Хома.

Нагадаємо, рішення щодо часткового відновлення в області освітнього процесу ухвалили під час позачергового засідання комісії ТЕБ та НС.

Попередня стаття

Через обірвані тролейбусні лінії в Тернополі зупинився електротранспорт (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі – шість нових випадків коронавірусу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.