Знані тернополянки створили свято для дітей з інвалідністю (Фото)

У День захисту дітей, традиційно, учасниці ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» створили свято для діток з інвалідністю.

– У них стільки щирості й довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Тож нехай сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим, – йдеться у дописі громадської організації на сторінці у Фейсбуці.

Привітали дітей завдяки доброзичливості учасниць ГО “ДУЖ” та підтримці меценатів. Так вдалось придбати подарунки. Аби доставити їх, жінки завітали до маленьких тернополян.

– У мене змішані почуття: радості, захоплення, любові, власної безпомічності, гніву на бездіяльність влади, жалю, бажання міцно-міцно обійняти, захистити, прокричали на увесь світ: ось вони!!!!! Ось діти, які не скорилися долі! Які усіма своїми силами доводять, що вони талановиті, сильні, мужні, особливі. Вони поспішають довести світові, що їх не можна ігнорувати. Які твори, вірші вони пишуть, які призи першості виборюють, як танцюють, не вміючи ходити! Дякую усім членкиням ДУЖ: наша підтримка була відчутною. Діти раділи, немов у них був день народження, матусі були вражені подарунками, бабусі пускали сльозу, та й ми не очікували такої кількості потрібних їм подарунків, – написала Ліліана Антонів.

День захисту дітей . ??У мене змішані почуття : радості, захоплення, любові, власної безпомічності, гніву на…

Опубліковано Ліліаною Антонів Понеділок, 1 червня 2020 р.

– Чарівні миті дитинства… Вони не повернуться і саме від нас, дорослих, залежить, якими ми збережемо ці спогади для наших дітей. Ділові Українські Жінки у Тернопільській області щорічно долучаються до святкування Дня захисту дітей. Дитинство одне на всіх – саме такий девіз свята! Ми раді, що змогли створити гарний настрій і діткам, і їхнім сім’ям! Зростайте здоровими та щасливими! – зазначила Ольга Навроцька.
Діти теж приготували сюрпризи. Щиро ділились своїми талантами: розповідали вірші, співали, грали на музичних інструментах. За словами членкинь організації, у цей день вони збираються щорічно, аби дарувати радість тим, кому це потрібно.

 

 

Попередня стаття

На Covid-19 захворіли ще четверо тернополян

Наступна стаття

«Корупція збільшується, а підготовка депутатів знижується», – Петро Ландяк про владу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.