Заміняв трансформатор. На Тернопільщині від удару струму загинув 23-річний працівник

На Теребовлянщині під час роботи загинув житель райцентру, 1997 року народження. Чоловік працював в бригаді від районної електростанції. Майстри проводили роботи в населених пунктах – заміняли трансформатори.
Нещастя трапилося в селі Конопківка. Там проходить три високовольтних лінії. Ремонтники їх відключили, але, як стало відомо згодом, не всі. Один з робітників підійшов до лінії і його вдарило струмом. Через тіло двадцятитрирічного хлопця пройшов розряд в десять тисяч Вольт.
Дві секунди вистачило, аби вбити майстра. Колеги намагалися надати меддопомогу. Приїхала на місце події і бригада екстреної меддопомоги. Проте врятувати життя хлопцеві не вдалося.
За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Андрія Купчака, загиблий працював монтером офіційно впродовж двох років. Чому не вимкнувся струм – встановить слідство.
Даний факт внесли в ЄРДР згідно статті 272 частина 2 ККУ.
Попередня стаття

«Довіряємо, але не всім», – тернополяни про «четверту владу» (Відео)

Наступна стаття

Напередодні професійного свята відзначили тернопільських журналістів (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.