Добра справа за чашкою кави: у Тернополі збирають кошти на «ПомагайБус»

Нещодавно у Тернополі стартував благодійний аукціон «Кава з волонтером», головною метою якого є збір коштів для реалізації проєкту «ПомагайБус».

«Аби наша допомога людям була дієвішою і швидшою, потрібен транспортний засіб – мікроавтобус», – повідомили організатори на офіційній сторінці проєкту у Фейсбук. Усі охочі можуть долучитись до доброї справи, ознайомившись із правилами аукціону.

Серед «кава-лотів» цього тижня – благодійники, знані не лише в Україні, а й далеко за її межами. З першим волонтером Ростиславом Хтиряком (Rostyslav Bome) точно знайдеться, про що спілкуватись. Ще півтора року до перших подій Майдану він започаткував проєкт «Revolution Ukraine» і став автором неофіційного гімну Революції Гідності, згодом об’їздив усі інтернати й дитячі колонії на Сході, а зараз опановує акторську професію у Німеччині. Наступний учасник – депутат Тернопільської міської ради, благодійник, журналіст та майстер самопрезентації Андрій Шкула. Нещодавно про свою участь також заявили наші відомі земляки Віктор Павлік і Олена Підгрушна.

Зустріч із цими та багатьма іншими цікавими особистостями обіцяють організатори «Кава з волонтером» на офіційній сторінці проєкту у Фейсбук, де детальніше можна ознайомитись із правилами участі в аукціоні.

Нагадаємо, Міжнародна благодійна організація «Галицька громада» займається реалізацією низки проєктів, щодня надаючи матеріальну та психологічну допомогу людям у різних сферах. «ПомагайБус» стане важливим технічним засобом для благодійників, особливо у час поширення інфекції COVID-19. «Будемо використовувати його для доставки допомоги в інтернатні та медичні заклади, продуктових наборів сім’ям у складних життєвих обставинах», – повідомили організатори.

Попередня стаття

На Тернопільщині через сильний град пів села без городини (Фото, відео)

Наступна стаття

Постріли впритул. Правоохоронці розшукують жителя Шумщини, який поранив двох людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.