У громаді на Тернопільщині – спалах коронавірусу. Причину пов’язують із масовим застіллям 

Правоохоронці з’ясовують причину спалаху коронавірусу в Великогаївській ОТГ. На початку червня спалах інфекції стався в селах Заств’є, Баворів, Прошова та Дичків. Загалом було підтверджено 28 випадків.
Співробітники Тернопільського відділення поліції отримали інформацію, що 22 травня у селі Баворів місцевий підприємець гучно святкував свій день народження. На свято запросив 60 гостей. Дійство відбувалося в орендованому приміщенні їдальні. На той час, згідно карантинних норм, проводити такі заходи було заборонено. Чи пов’язаний сплеск захворюваності зі святкуванням, – поліцейські встановлюють.
Відомості внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Проводиться перевірка.
Попередня стаття

У шести районах Тернопільщини – 36 нових випадків COVID-19

Наступна стаття

Порізав своїх батьків: у Тернополі патрульні затримали 26-річного чоловіка (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.