За розподілом коштів буде чіткий контроль, – Володимир Гевко про допомогу постраждалим від підтоплення

Вода починає відступати, люди повертаються в домівки та рахують збитки. Сьогодні депутат Верховної Ради, голова обласного осередку партії «Слуга Народу» Володимир Гевко, разом з головою ОДА Володимиром Трушем відвідали села Монастириського району, які постраждали від підтоплення. Як розповів нардеп, у Коропці та Вістрі працюють рятувальники. Відкачують воду, допомагають вивезти намул, дбають, аби в людей була питна вода та дезінфікуючі засоби.

– Як тільки вода спаде, комісія підрахує всі збитки. Кабінет міністрів України прийняв рішення про виділення майже 700 мільйонів гривень на першочергові кроки з ліквідації наслідків повеней в західних областях. Із стабілізаційного фонду виділять кошти для допомоги жителям Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської та Львівської областей, – зазначив Володимир Гевко.

Нардеп запевнив, що буде чіткий контроль за розподілом відшкодування. Люди вимагають чіткого і чесного процесу нарахування, бо, кажуть, навчені несправедливим розподілом коштів у попередні роки. Тому допомога від держави цього разу буде максимально прозорою.

Попередня стаття

«Замість моря – на «Циганку», – тернополяни про відпустки під час карантину (Відео)

Наступна стаття

Задля майбутнього країни потрібно працювати нині, – Іван Чайківський (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.