Переламані щелепа й ніс. На Тернопільщині побили хлопця до втрати свідомості (Фото)

Побив до втрати свідомості. У селі Чернилівка 22-річного Олега Штойка побив знайомий з сусіднього села Оріховець Олег Жирний. Про це журналістам МедіаТОР розповіла тітка потерпілого Наталія Кара. Нині хлопець з численними травмами і гематомами в обласній лікарні. У нього зламана носова перегородка, два переломи щелепи.

У неділю, розповідає пані Наталія, її племінник гуляв зі своєю дівчиною Катею. Біля магазину зустрів Олега Жирного. Той був в нетверезому стані і почав словесно чіплятися до пари. Пізніше ті відійшли на місцеве пасовище. За ними пішов Олег, де почалася бійка.

– Вдарив і Олег почав захищатися, та той знову наніс удар і наш Олег опинився на землі. Той, не жаліючи, почав щосили копати. Катя кричала не бий, та Олег Жирний і її два рази вдарив в груди. За дзвінком дівчини на допомогу прибігла мама. Вона не впізнала сина, той весь був в крові, – розповідає тітка Наталія Кара.

Скривавленого хлопця забрали до Підволочиської лікарні. Звідти відправили до Тернополя. Нині Олега болить вся голова, їсть з трубочки, вставати не може. Завтра його мають оперувати. Тітка каже, замовили з Києва дорогі пластини, коштів в родини бракує.

– Думали, що його прооперують одразу, але він весь опухлий. Дві пластини 18 тисяч, але їх недостатньо. Невідомо чим це все закінчиться, під щелепою нервові закінчення, на одужання потрібно ще багато грошей. Сорок днів як похоронили батька, сестра зі зламаною рукою, – каже пані Наталя.

Тітка, каже, написали заяву в поліцію, хочуть, аби покарали Олега Жирного. За словами жінки, він вже неодноразово за бійки уникав покарання. А родину потерпілого уже залякають його друзі.

 

Допомогти хлопцеві у лікуванні можна, переказавши кошти на рахунок його мами:

5168 7427 2242 8657

Оксана Іванівна Штойко

 

Попередня стаття

На Монастирищині людей просять не пити воду з криниць

Наступна стаття

Covid-19: на Тернопільщині +28 випадків інфікування

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.