Врізався у дерево. На Тернопільщині у ДТП постраждало двоє пасажирів (Фото)

Вчора, 1 липня, на Теребовлянщині автівка врізалася в дерево. ДТП трапилося в райцентрі близько 1-ї години ночі. Постраждали двоє пасажирів.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля MITSUBISHI GALANT, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не зупинився на Т-подібному перехресті, не впорався з керуванням та врізався в дерево.

В результаті удару двох пасажирів з забоями, рваними ранами госпіталізували до лікарні. В одного з потерпілих медики констатували ще й перелом руки.
Попередньо водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.
Даний факт внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частина 1 ККУ.

Попередня стаття

Covid-19: на Тернопільщині +28 випадків інфікування

Наступна стаття

Результати і плани: сто днів роботи голови Тернопільської ОДА Володимира Труша (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.