У Тернополі відбудеться рольова гра для молоді

Тернополян віком від 18 до 35 років запрошують долучитись до гри-моделювання “Ternopil 2070 – місто майбутнього”. Вона проходитиме 11 липня об 11:00 на Літній естраді у Парку ім. Т. Шевченка.

Головне завдання гри полягає у тому, аби показати молоді, що вони можуть впливати на невідворотні процеси, домовляючись і приймаючи рішення. У результаті учасники гри повинні зрозуміти свої права, обов’язки органів місцевого самоврядування і як вони можуть впливати на ту чи іншу ситуацію в місті.

– Через рольову гру кожен зможе (умовно) долучитися до управління містом та спрогнозувати майбутнє, – розповідає співорганізатор заходу Рустам Ергешов. – Форма цікава запропонованими легендами: коли місто розвивається дослухаючись до громади та вправно відповідає на виклики сучасності, та інша – коли містом може управляти штучний інтелект чи люди, в яких меркантильні помисли та немає розуміння розвитку міста. За цими двома легендами ми створимо дві команди – світлу і темну, кожна з них спробує змоделювати майбутнє за оптимістичним і песимістичним сценарієм.

Песимістична легенда про майбутнє виглядає так:

“2070 рік. Замість міського голови Тернополем керує штучний інтелект. Став висушили, тепер замість нього багатоповерхівки. У місті лише один невеликий парк. Над Тернополем – постійний смог. Лише 10% міста складає молодь. Із розваг тільки підпільний нічний клуб і один легальний game-центр, в який записуватись треба за місяць…”

Цікаво, як цьому запобігти? Тоді приходьте на Літню естраду Парку ім. Т. Шевченка 11 липня об 11:00.

Оскільки гра триватиме близько п’яти годин, організатори обіцяють забезпечити учасників перекусом і кавою.

Поспішіть зареєструватись за посиланням https://bit.ly/Ternopil2070  або у Телеграмі https://t.me/Ternopil2070_bot.

Автор: Софія Сукач

Фото: Facebook

Попередня стаття

Допоможіть маленькому кременчанину зібрати 300 тис. грн на термінову операцію

Наступна стаття

Вірус COVID-19 минулої доби виявили у 34 жителів Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.