«Глава держави мусить відреагувати на розмову Порошенка з Путіним», – Петро Ландяк

Днями народний депутат Андрій Деркач оприлюднив нові записи розмов Петра Порошенка. На плівці зафіксована дружня бесіда між Петром Порошенком і президентом РФ Володимиром Путіним. Розмова нібито відбулася через два місяці після кровопролитних боїв під Дебальцевим.

Нині українська влада має звернути увагу на ці оприлюднені записи й поставити всі крапки над і, наголошує депутат Тернопільської міської ради Петро Ландяк. Ця ситуація вкрай важлива для іміджу не лише Президентів України, а й всієї країни у світовому товаристві.

– Українці повинні знати чи була така фамільярна розмова, яку в оприлюдненій тональності можуть вести дуже близькі люди, а не керівники ворогуючих країн. Натомість українці почули відверте підлабузництво колишнього президента. Так була така розмова чи ні? Аби це з’ясувати, в процес має обов’язково втрутитись нинішній президент Володимир Зеленський. На мою думку, це вкрай важливо для того, щоб українська влада змогла очиститись перед своїм народом і світовим товариством. Адже, від цього телефонного скандалу репутація нашої країни серйозно постраждала, – зазначає Петро Ландяк.

Сьогодні є чимало розмов, що оприлюднена розмова є змонтованим фейком. Про це заявляє сам Петро Порошенко. Водночас політологи й експерти стверджують, що змонтувати емоції, які присутні в записі неможливо. Тож, якщо це фейк відповідальність має понести Андрій Деркач, каже Петро Ландяк, якщо така розмова мала місце, – Петро Порошенко.

– Лише знайшовши ІСТИНУ, якою б вона не була – українська влада зможе показати, чи вона СПРОМОЖНА захищати власні національні інтереси та власний народ. Адже якщо ВСЕ ЗАВИСНЕ і НЕ БУДЕ РОЗКРИТЕ за своєю суттю, то як на Україну будуть дивитись у світі? Тоді не лише Порошенко буде на «розтяжці», а на «розтяжці» зависне вся Україна. Бо хто захоче говорити з українською владою і тепер, і в майбутньому, коли розмови, за участю її керівників, оприлюднюються. Навіть ті, які ведуться тет-а-тет. Зараз це люди активно обговорюють і чекають на відповідь від влади.Тому Зеленський має діяти невідкладно. І часу для цих дій є дуже мало.., – наголошує Петро Ландяк.

 

Зазначимо, раніше депутат Андрій Деркач оприлюднив діалог п’ятого президента України з колишнім віцепрезидентом США Джо Байденом, на якому нібито розкривалася причетність української розвідки до організації диверсій на території окупованого Криму. Під час пресконференції у травні Володимир Зеленський заявив, що реагувати на інформацію з аудіозаписів з голосами, схожими на голоси експрезидента України Петра Порошенка та ексвіцепрезидента США Джо Байдена, повинні правоохоронні органи. Щодо розмови Петра Порошенка з Путіним Зеленський поки не коментує.

 

ПОРОШЕНКО НА «РОЗТЯЖЦІ» . БОЮСЬ, ЩОБ НА «РОЗТЯЖЦІ» НЕ ОПИНИЛАСЬ ВСЯ КРАЇНА!Після телефонних розмов Трампа і…

Опубліковано Петром Ландяком Неділя, 12 липня 2020 р.

 

Попередня стаття

Тернополяни замість самоізоляції можуть пройти тест ПЛР

Наступна стаття

Теребовлянські пожежники врятували від вогню два будинки (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.