Випускний у Тернополі проведуть 31 липня. Чи буде парад – покаже епідситуація

Загальноміське свято «Випускник 2020» та вручення атестатів у школах Тернополя відбудеться 31 липня. Таке рішення ухвалив міський оперативний штаб на засіданні 16 липня.

Атестати вручатимуть випускникам на відкритому просторі, ймовірно, на вулиці біля шкіл. Після цього вони урочисто пройдуть центральними вулицями міста – від Надставної церкви до Центрального стадіону, де відбудеться церемонія нагородженя медалістів, – повідомили в пресслужбі міської ради.

Також у міській раді повідомили, що свято проведуть у Тернополі виключно у тому разі, якщо впродовж наступних двох тижнів на території міста не спостерігатиметься різке зростання рівня захворюваності на COVID-19, а також, якщо Урядом чи обласним штабом не будуть введені додаткові обмежувальні заходи.

У випадку введення додаткових карантинних обмежень Кабінетом міністрів України чи зростання кількості хворих у Тернополі, 31 липня буде проведено лише вручення атестатів і медалей випускникам та відзначення переможців загальноміських конкурсів. Для дотримання санітарних норм, захід пройде на Співочому полі. На жаль, у такому випадку хода випускників шкіл буде скасована.

ЗАСІДАННЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ 16 ЛИПНЯПрийматимемо рішення з лікарями-епідеміологами та правоохоронцями щодо проведення випускного у Тернополі.

Опубліковано Сергієм Надалом Четвер, 16 липня 2020 р.

Попередня стаття

Уроки на вулиці й тестування вчителів. Яким буде навчання з 1 вересня

Наступна стаття

«Об’єднання сіл у Великоберезовицьку громаду – шанс для розвитку», – Андрій Галайко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.