Успішні та мотивуючі. До бізнес-форуму VinLadyFest долучились тернополянки (Фото)

У Вінниці 30 липня відбувся IV Жіночий бізнес-форум VinLadyFest. Вчетверте відомі та успішні українки ділились цінним досвідом ведення бізнесу, аби розвивати жіноче підприємництво та робити його кращим.

«Усі жінки різні, та перед нами постає питання, як стати успішними в усіх сферах одночасно, знайти гармонію та поєднати жіночу багатогранність. Нам доводиться бути дружиною, мамою і при цьому розвиватись професійно. Ми зібрали бізнес-вумен на VinLadyFest, де відомі жінки поділились власними історіями успіху, розкрили секрети зростання бізнесу та розвитку особистості. Їхні практичні рекомендації та інструменти можна впроваджувати в свої бізнеси», – розповіла ініціаторка та організаторка VinLadyFest, засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі», Президент Business People Club, підприємиця  Nadiya Lysetska (Надія Лисецька).

Цьогорічний бізнес-форум у Вінниці тривав усього один день, однак мав насичену програму.

На форумі зібрались 150 потужних бізнес-леді з усієї країни, зокрема 15 спікерів. Учасницям презентували Українську Платформу «Жінки в Бізнесі», вони взяли участь у панельних дискусіях, зокрема, Women for Women. Окрім того, відомі бізнес-коучі провели кілька тематичних тренінгів.

Серед ТОП-спікерів, які поділились своїми знаннями й досвідом,  Marina Avdeyeva – керуючий акціонер CDO Страхова компанія «Арсенал Страхування» (ТОП-3 серед страхових компаній), експерт в напрямку ефективності управління бізнес-процесами, Наталія Єремєєва – засновниця і генеральна директорка компанії Stekloplast, співініціаторка створення та членкиня ради директорів Спілки Українських Підприємців (СУП), Ольга Добровольська – CEO агентства Red Berry, бізнес-тренерка, HR-консультант, Людмила Калабуха – бізнес-тренерка, письменниця, авторка бестселера «Почніть говорити НІ».

Серед спікерів були й тернополяни.

«Хтось себе може обмежувати, але я зрозуміла, що хочу приносити користь суспільству і відчувати, що реалізована, тому навчилась поєднувати сім’ю та бізнес, – розповіла під час виступу Ольга Навроцька, засновниця «Fruit Art: домашня консервація», керівниця регіонального представництва Української Платформи Women in Business в Тернопільській області.

Разом з Ірина Демкура та Demkura Taras виступали на цьому форумі і змогли донести своє бачення та досвід! – зазначила жінка у соцмережі Facebook.

«Ми мали можливість навчатися в крутих спікерів-практиків – жінок, які змінюють світ на краще. А ще отримати енергію нових проєктів, обмінятися досвідом, познайомитися, поділитися бізнес-ідеями, просто посміятися і провести драйвово час. Таке середовище мотивує, заряджає, надихає. Повертаємось до роботи з новими силами та свіжими думками», – сказала співвласниця Торгівельно-відпочинкового центру «Атріум», засновниця проєкту «Життя в стилі ECO – Територія особистого розвитку», засновниця ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Ірина Демкура.

Цей захід став джерелом мотивації для жінок, – діляться враженнями учасниці форуму. І планують відвідати його наступного року – з новими досягненнями та ідеями.

Попередня стаття

За попередню добу на COVID-19 захворіли майже 30 жителів краю

Наступна стаття

Учора майже 30, сьогодні – 8. На Тернопільщині захворюваність коронавірусом йде на спад

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.