Випускникам з Тернопільщини, які набрали найвищі бали за ЗНО, вручили подарунки (Відео)

Про успіхи – в теплому колі. З дев’ятьма випускниками, які найкраще склали ЗНО, поспілкувався голова ОДА Володимир Труш.

Діти розповіли про підготовку та іспити в умовах карантину. Впоратись найкраще їм допомогли самоорганізація й наполеглива праця.

─ Я очікувала високих результатів, але ніколи не думала, що в мене буде 200, тому це була радість, дуже емоційно. Це радість для кожного абітурієнта, дитини, яка старанно готується до ЗНО та викладається на максимум, ─ розповіла випускниця школи с. Новосілка Підгаєцького району Зоряна Битківська.

─ Я почав готуватись до ЗНО ще в 10-му класі. Мені дуже подобалось навчання, особливо після 7-го класу, коли з’явилась фізика. Тоді ж почав брати участь в олімпіадах, тому моральну підготовку до участі в ЗНО я вже мав, ─ сказав випускник Тернопільської школи № 5 Олег Салюк.

Цьогоріч учасникам ЗНО довелось випробувати стресостійкість, – каже голова ОДА Володимир Труш.

Це системна робота дітей. Ми сьогодні спілкувались і визначили, що ця робота починається з початкової школи. Вони зафіксують у пам’яті свої перші вагомі здобутки, а я вважаю, що це дійсно важливий здобуток, ─ сказав голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Випускникам вручили подяки й годинники. Згодом вони отримають ще й грошові премії.

Якщо це один іспит, який зданий на максимальну кількість, 200 балів, то отримають премію 5 тисяч гривень. Якщо випускник з двох предметів отримав максимальну кількість балів, то він отримає премію 10 тисяч гривень, ─ розповіла начальниця управління освіти та науки Тернопільської ОДА Ольга Хома.

Тепер готуються до наступного етапу в житті. Попереду – навчання в омріяних вишах.

Попередня стаття

Тернополяни хочуть, аби мінімальна зарплата була втричі більшою (Відео)

Наступна стаття

«Замість закордону – в Карпати», – тернополяни про відпочинок у час карантину (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.