У Тернополі на вулиці Тарнавського відкрили третій офіс політсили “За майбутнє” (Відео)

Відкриті для людей. На вулиці Тарнавського, 32 запрацював офіс політичної партії «За майбутнє». Мешканці мікрорайону «Аляска», «Сонячний» можуть заходити будь-коли.

– Це така громадська приймальня кандидатів у депутати. Зараз тут уже працює юрист, який може консультувати людей щодо виборчого законодавства. Цього року воно змінилося і людям варто його знати, – представниця команди політичної партії «За майбутнє» Любов Вовк.

Тут отримують юридичні консультації, можуть знайти себе у реєстрі виборців та обмінятися книгами.

– Ці офіси виконують і певну соціальну роль, тут можна познайомитися з новими людьми і, окрім цього, у нас працюватиме букросинг. Тернополяни можуть приносити свої книги, обмінюватися, це дуже корисно, – представниця команди політичної партії «За майбутнє» Леся Колінець.

Такий прозорий офіс політсили – уже третій у Тернополі.

– Наші офіси користуються популярністю, люди приходять не лише з проблемами, а й з пропозиціями. Тернополяни знають, що політична партія має програму «Тернопіль – місто майбутнього» та йде з нею до міської ради. Тому кажуть нам, яким бачать це майбутнє, – голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

У приміщенні  працюватиме 11 кандидатів у депутати.

– Є де працювати кандидатам у депутати до міської ОТГ. Цей офіс використовуватимемо для круглих столів, він зручний для спілкування з нашими виборцями, – народний депутат України, депутатська група «За майбутнє».

Тернополян запрошують до комунікації задля кращого майбутнього міста.

Попередня стаття

На Тернопільщині загострюється епідситуація, кількість хворих зростає

Наступна стаття

Троє агроблогерів похизувались своїми культурами агроному (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.