Як у школах Тернополя розпочався навчальний рік (Фото)

Цьогоріч свято Першого дзвоника для українських школярів відбувається особливо – в умовах карантину. У новому форматі День знань провели й у школах Тернополя.

У Міністерстві освіти школам рекомендували відмовитись від звичних “лінійок” та масових зібрань. Попри це навчальні заклади нашого міста знайшли альтернативу.

Наприклад, у школі № 10 на урочистій “лінійці” були присутні лише 1-й та 11-й класи. Батьки теж відвідали захід – вони спостерігали за дітьми з трибун на стадіоні.

У школах № 29 та 17 на святі також зібрались лише “першачки” та одинадцятикласники. Вітали присутніх театралізованим дійством і танцями.

 

Попередня стаття

З 1 вересня у Тернополі курсуватимуть шкільні тролейбуси

Наступна стаття

На Тернопільщині попрощаються з ветераном АТО

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.