На Микулинецькій затори, водій залишив автівку на дорозі (Фото)

На вулиці Микулинецькій утворилися затори. Поліцейські зупинили автівку за порушення ПДР.

За словами очевидців, Opel чорного кольору створив ДТП. Поліцейські запідозрили водія в алкогольному сп’янінні, запропонували йому пройти алкотест. Та кермувальник іномарки відмовився. За ним приїхав друг, і забрав водія.

Наразі легківка залишилися на дорозі, та створює перешкоду для руху інших транспортних засобів. Автомобіль має забрати евакуатор.

За повідомленням речниці патрульної поліції області Катерини Басалиги, поліцейським зателефонували на 102  і розповіли про те, що водій Opel, ймовірно, перебуває в алкогольному сп’янінні. Патрульні його зупинили. Він відмовився від проходження огляду згідно з законодавством. На нього склали протокол за ч.1 статті 130 КУ про адміністративні порушення. Автомобіль евакуювали на арешт майданчик.

Попередня стаття

На вул. Купчинського – спецоперація. Утворився затор (Відео)

Наступна стаття

За хабар 37 тис. доларів затримали начальника управління ДФС Тернопільської області

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.