«Розвинений туризм – успішна громада», – лідер Бучацького краю Іван Карачка (Відео)

Бучацький край славиться багатими історичними пам’ятками. Відомий унікальною архітектурою та мальовничою природою.

Її окраса – ратуша XVIII століття, яку прикрашають скульптури геніального Іоана Пінзеля. А серед гір і лісів у Язловці височіє величний палац.

Ці надбання мають приносити дохід у місцеві бюджети, – переконані активісти.

– Будь-який туризм у цілому світі – це одна з найприбутковіших статей доходу бюджету. І Язловецький монастир, і Бучацька ратуша, і костели, водоспади, все це може приносити нам неабиякі кошти до місцевого бюджету. Ми мусимо навчитися заробляти на тому, що залишили батьки, а вони нам залишили золото, – вважає письменниця, громадська діячка Олена Сурм’як.

Аби привабити туристів та інвесторів, – каже Іван Карачка, – треба подбати про інфраструктуру.

– На Бучаччину приїжджають люди, але доїхати до цього краю не можуть, тому треба створити умови і зробити дороги. Далі розбудовувати, примножувати і відновлювати ті надбання, які вже є, – зазначив керівник Бучацького осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Іван Карачка.

– Туристичний напрямок – це один з головних напрямів наповнення місцевих бюджетів, тому нам потрібно розвивати туризм на Тернопільщині. Це має робити влада ОТГ, тому сьогодні важливо разом із кандидатами в депутати це питання обговорювати, їм їзпоказувати, розказувати про можливості розвитку наших громад, – сказав народний депутат, депутатська група «ЗА МАЙБУТНЄ» Іван Чайківський.

Успішний туризм – сильна громада, – вважають представники місцевого осередку партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Тому разом обмірковують шляхи розвитку

Попередня стаття

Їхав на моноколесі. На Бандери в аварії загинув чоловік 

Наступна стаття

“Тут снаряди не падають, маємо розбудовувати свій край”, – військовий Андрій Біндас (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.