Біля селища Дружба – затори через ремонт дороги М-19 (Фото)

Через ремонт траси М-19 поблизу селища Дружба Теребовлянського району утворились затори. Про це розповів водій, що проїжджав біля населеного пункту вранці 11 вересня.

– Ремонтують приблизно 3 кілометри дороги – від кільця перед Дружбою до автозаправної станції, що біля Т-подібного перехрестя й траси на Івано-Франківськ, – розповів водій.

– На 334 км автошляху М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече, а саме у селищі Дружба Теребовлянського району, розпочали укладати верхній шар дорожнього одягу з щебенево-мастикового асфальтобетону, завтовшки 5 см, – йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг. – Рух у селищі здійснюється у реверсному режимі. Регулювання здійснюється за допомогою світлофору. Усіх водіїв транспортних засобів просимо планувати виїзд заздалегідь, адже заторів не уникнути. За можливості, скористайтеся альтернативними шляхами.

Попередня стаття

“Тут снаряди не падають, маємо розбудовувати свій край”, – військовий Андрій Біндас (Відео)

Наступна стаття

У Монастириськах мітингують батьки школярів проти дистанційного навчання (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.