У тернополянки викрали з квартири понад пів мільйона гривень

У Тернополі злочинці обікрали квартиру місцевої жительки. Вони проникли до помешкання зранку, коли нікого вдома не було. Повернувшись додому, господарі побачили розкидані речі. Згодом виявили зникнення золотих виробів, американської та нашої валюти на суму близько 768 тисяч гривень.

Групу “гастролерів”, які спеціалізуються на квартирних крадіжках шляхом підбору ключа, затримали оперативники карного розшуку Тернопільщини cпільно зі співробітниками департаменту стратегічних розслідувань Донецької області.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів оперативники вийшли на слід підозрюваних. Це – раніше судимі за майнові злочини жителі Маріуполя та Києва. Стало відомо і на якому транспорті їздять домушники.

Затримали підозрюваних на території Кременецького району. Чоловіки намагалися втекти, протаранивши два службових поліцейських автомобіля. Проте це їм не вдалося.

– Ми вилучили речові докази, автотранспорт, на якому вони пересувалися, а також проводиться перевірка їх на причетність до інших злочинів, – розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска.

Крадіїв затримали згідно статті 208 КПК. Їм уже оголосили підозру згідно статті 185 частина 5 ККУ та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень.

Встановлюють оперативники і спільників затриманих, а також місце, де злодії заховали гроші. Триває слідство.

Попередня стаття

На Тернопільщині прокуратуру очолюватиме новий керівник (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині 7 летальних та 385 позитивних випадків Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.