Цими вихідними вхід у музеї Тернопільщини буде безкоштовним

Музей у м. Борщів

З нагоди Всесвітнього дня туризму вхід у музеї Тернопільщини у ці вихідні, 26-27 вересня, буде безкоштовним.

Як повідомили в Тернопільській ОДА, відвідувачам пропонують відвідати театралізовані екскурсії, побачити колекції ляльок і вишиванок, експонати церковного та народного вжитку, сакрального мистецтва та зброї різних епох і періодів.

“Тернопільщина щороку проводить святкові заходи з нагоди вище зазначеного свята, у яких завжди беруть участь і представники районів. Проте 2020 рік має свою особливість святкування – це карантинні заходи пов’язані із поширенням COVID-19. Тому результатом цієї ситуації є заборона масових заходів. Не зважаючи на це, в області планується проведення заходів для зацікавлення туристів”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ТОДА пояснили, що вільний вхід буде лише в музеї обласного підпорядкування.

Фото: borotg-tourism.org.ua

Попередня стаття

На Тернопільщині +260 випадків Covid-19

Наступна стаття

Через ДТП біля Тернопільської ОДА утворився великий затор (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.