Кременчанка шукала роботу за кордоном, а знайшла шахраїв

Фото: https://unsplash.com/photos/9BatP4ovW2I

Жителька Кременеччини заплатила майже 5 тисяч шахраям, які пообіцяли працевлаштувати її за кордоном. Як тільки оплатила послугу, залишилась і без грошей, і без роботи, – як повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Кременчанка розповіла, що знайшла оголошення в одній із соцмереж. Коли зателефонувала за одним з трьох номерів, менеджер їй розповів, що на шоколадну фабрику в Фінляндії потрібні фасувальники-пакувальники. Він запевнив, що оформлення документів і переїзд організовує київська компанія ТзОВ “Арілана”. Послуги обійдуться в 150 євро.

Жінка надіслала необхідні документи та поїхала в Київ, аби підписати договір. Через тиждень її попросили оплатити вказану суму, інакше вакансію віддадуть комусь іншому. Жінка переказала кошти на рахунок компанії, після чого на всі номери телефонів перестали відповідати.
Правоохоронці розшукують шахраїв і просять людей не довіряти подібним оголошенням та не платити гроші наперед.

Попередня стаття

COVID-19 на Тернопільщині: +254 випадки за добу, 5 померли

Наступна стаття

COVID-19 на Тернопільщині: кількість нових заражень росте

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.