Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» – у четвірці лідерів на Тернопільщині, – соціогрупа «Рейтинг» (Відео)

На виборах до Тернопільської обласної ради лідирує четвірка політичних партій. За даними вересневого опитування соціологічної групи «Рейтинг»  партії «Європейська солідарність» та «Свобода» набирають по 20 відсотків, «Слуга народу» – 15, партія  «ЗА МАЙБУТНЄ» майже 14.

 «ЗА МАЙБУТНЄ» не просто долає барєр 5 %, а змагається за перемогу з такими партіями як «Слуга народу», «Європейська солідарність» не тільки в масштабах області, а ще й в масштабах Тернополя, – сказав директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» та Всеукраїнське об’єднання  «Свобода» на чолі з Сергієм Надалом в обласному рейтингу мають значно вищі показники, ніж у парламентському. «ЗА МАЙБУТНЄ» – єдина з нових політична сила, яка впевнено проходить і в обласну, і в міську ради.

«Звичайно «локомотивом» для електорату є постать Чайківського, який є лідером на Тернопільщині. Є достатньо впізнаваною особою і позитивно сприйнятою як серед міста Тернополя, так і області», – говорить директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Рейтинг команди Івана Чайківського підтверджує загальноукраїнську тенденцію. 25 жовтня чверть опитаних оберуть місцеву партію. Нададуть перевагу авторитетним та діяльним людям у своєму краї.

«На місцевих виборах ми побачимо парад, ну, не парад, а впевнені перемоги людей, які вміють щось робити, які досягли певного успіху в бізнесі, чи в державному управлінні, чи в муніципальному управлінні. Однозначно є запит на професіоналізм. Це знову ж таки робить успіх такої партії як «ЗА МАЙБУТНЄ», – каже директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Олексій Антипович припускає, показники партії «ЗА МАЙБУТНЄ» в області можуть бути вищими, ніж у самому Тернополі. Партія активна у сільській місцевості, а в її списку багато відомих у своїх районах господарників.

Попередня стаття

Архітектор Ростислав Бортник: «Готовий з Відня переїхати у Бережани, аби зробити громаду успішною»

Наступна стаття

На Тернопільщині відзначили кращих працівників професійно-технічної освіти (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.