Рятували пішоходів і відкачували воду. У Тернополі надзвичайники ліквідували наслідки зливи

Вранці 7 жовтня рятувальники ліквідували надслідки вчорашньої зливи, – повідомили в управлінні ДСНС Тернопільської області.
Загалом буксирували 16 автомобілів, які не могли рухатись в водяних потоках, і надали допомогу 25 людям (водіям автомобілів, пасажирам маршрутного автобуса та пішоходам, які не могли самостійно перебратися через воду. Також підрозділами проводилось відкачування води та очищення водостоків, завдяки чому пришвидшено відхід води.
Нагадаємо, учора, близько 19:00, через сильну зливу відбулося підтоплення шести вулиць, 1 квартири в багатоквартирному житловому будинку та 2 приватних присадибних ділянок в м. Тернополі. До надання допомоги людям були задіяні усі рятувальні підрозділи Тернопільського гарнізону.
Попередня стаття

Виконувати обіцянки, дані виборцям, не страшно – це правильно, – Ольга Полікарпова та Оксана Матвійчук (Відео)

Наступна стаття

У Кременці представили кандидатів в депутати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.