Попросили води і винесли гроші: на Теребовлянщині обікрали бабусю

У Теребовлянському районі з помешкання 81-річної жінки три зловмисниці вкрали 10 тисяч гривень.

Як повідомляє Досьє102, на подвір’я старенької прийшли три жінки ромської національності.  Незнайомки були середнього віку і попросили у пенсіонерки води. Поки дві з них відволікали увагу бабусі розмовами, їхня спільниця таємно винесла з хати 10 тис. гривень.

На щастя, правоохоронці встановили транспортний засіб зловмисниць за допомогою камер відеоспостереження. На даний час жінок розшукують.

Співробітники поліції просять повідомити на лінію «102», якщо ви помітили підозрілих осіб, які ходять по будинках під різними приводами. Та наголошують, не впускайте у свій дім чужих людей. Розкажіть про такі випадки стареньким родичам і знайомим. Через свою довірливість люди старшого віку потерпають від шахраїв.

 

Фото з мережі Інтернет

Попередня стаття

Тернопільщина: чоловік вирощував коноплю на городі

Наступна стаття

Майданчик за пробіжку. У Тернополі відбудеться благодійний марафон

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.