У Хоросткові за сприяння Ігоря Сопеля ремонтують дорогу на вулиці Руська (Відео)

Їзда без ям і перешкод. У Хоросткові на вулиці Руській ремонтують дорогу. Кілометр шляху в самому центрі міста, кажуть місцеві, був у жахливому стані. Дорогу до переліку тих, які потрібно збудувати, внесли ще на початку року за сприяння тодішнього голови облдержадміністрації Ігоря Сопеля. Нині вже зняли верхній шар покриття і проклали основу.

– Ініціював цю дорогу для внесення в перелік Ігор Михайлович Сопель. Зараз ця дорога покрита щебенем з добавлянням цементним сумішей. Це нова технологія називається ресайклінг, це коли використовується старий матеріал з добавлянням нового і також цементу, загалом це укріплює основу і коли вже стелиться асфальт, він довговічний, якісний і думаю, що люди будуть задоволені, – начальник управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації Віктор Соколовський.

Оновлювати місцеві дороги, які ведуть до дитсадків, шкіл і лікарень – надважливо, зазначає заступник голови облдержадміністрації Ігор Дем’янчук. З командою, яка прагне змін, це робити легко.

– Хороші справи, направлені на благоустрій, на покращення життя людей працюють незалежно від того, хто їх починав і хто їх закінчує. Ми маємо прекрасний приклад співпраці команд, які раніше очолювали ОДА в особі Ігоря Сопеля та сьогоднішньої команди, яку очолює Володимир Труш. У результаті маємо дорогу, яка зараз ремонтується і, сподіваюсь, що найближчим часом мешканці Хоросткова отримають якісне дорожнє покриття, – перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Дем’янчук.

За гарної погоди, кажуть працівники, дорогу відремонтують до тижня. Вартує вона понад чотири мільйони гривень, її якість гарантують. Місцеві оновленням шляху задоволені. Новою дорогою зможе їздити велико-габаритний транспорт, а отже навантаження на центральну буде меншим. Раніше, каже Ігор Сопель, ніхто й не вірив, що окрім будівництва міжнародної траси, візьмуться й за місцеві дороги.

– Людям, які живуть у Хоросткові та в тих населених пунктах, до яких веде ця дорога буде набагато комфортніше добиратися і швидше, що найголовніше.  Багато не вірили, що прийде нова команда і зможе зробити багато, але тепер бачать, як по всіх громадах та Україні будуються дороги, садочки, школи за  підтримки Президента і його програми «Велике будівництво», – голова облдержадміністрації 2019-2020 рр., кандидат в депутати облради Ігор Сопель.

Відновлюють шляхи місцевого значення і в інших населених пунктах області. У Коропці та Яблуневі, каже кандидат у депутати облради від політичної партії «Слуга Народу» Ігор Сопель, легківки уже їздять по відремонтованому покритті. Та їх будівництво в селах і громадах з новою командою продовжуватимуть і надалі.

Попередня стаття

«Кількість хворих може дійти до 20 тис. на добу», – Степанов про сценарії епідемії COVID-19

Наступна стаття

COVID-19: на Тернопільщині +213 випадків за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.