Згасла за тиждень. Від Covid-19 померла медсестра Шумської лікарні

Від ускладнень коронавірусу 26 жовтня померла медсестра Шумської лікарні. Про сумну звістку повідомили на сторінці Управління охорони здоров’я Тернопільщини. Це вже дев’ята смерть медика від ускладнень COVID-19 в області. 
У Шумській Центральній районній лікарні Галина Андріївна працювала з березня 1983 року. Тоді її прийнято на роботу медичною сестрою гінекологічного відділення, у 2019 році переведено в поліклініку медичною сестрою дерматовенеролога. У жовтні жінці виповнилось 57 років.
“Коронавірусна хвороба протікала швидко. Недуга стала неабияким випробуванням для Галини Рудь. Лише тиждень від звернення до амбулаторії ЗПСМ, госпіталізації в інфекційне відділення, переведення в ВАІТ – і медика, який сумлінно працював заради життя та здоров’я пацієнтів, не стало, – йдеться у повідомленні.
– У ці скорботні дні колектив УОЗ Тернопільської ОДА та вся медична спільнота висловлює співчуття чоловіку Володимиру, рідним і близьким. Важко знайти слова втіхи, які б змогли зменшити душевний біль… Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.
Світла пам’ять про Галину Андріївну, справжнього кваліфікованого медпрацівника назавжди залишиться в серцях усіх, хто з нею працював, спілкувався, знав та щиро поважав. Вона була світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною”.
Редакція МедіаТОРа щиро співчуває рідним та близьким. Вічна пам’ять! 
Попередня стаття

Чого очікувати 29 жовтня: гороскоп для всіх знаків зодіаку

Наступна стаття

Чого очікувати 30 жовтня: гороскоп

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.