Погода на Тернопільщині: 30 жовтня дощитиме, на вихідних стане холодніше

П’ятниця 30 жовтня в Україні пройде з дощами і туманами, а на вихідних у Карпатах можливий сніг.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, 30 жовтня на заході України похолоднішає до +9 +13 градусів.

У більшості областей України завтра очікується +11 +15 градусів, на півдні і південному сході +15 +18 градусів.

Дощі 30 жовтня пройдуть місцями в західних областях, в Луганській, Вінницькій та Одеській областях, дійдуть до Черкаської, Житомирської та Київської області.

У Києві п’ятниця буде вологою, з туманами і періодичним дощем, температура повітря ще буде триматися за +12 градусів.

На вихідних в столиці похолоднішає до +7 +10 градусів і пройде дощ. У неділю вдень – без істотних опадів.

Також в Україні очікуються тумани, видимість погіршиться до 300-500 метрів. Як повідомляє Укргідрометцентр, вранці 30 жовтня в Україні, крім західних областей, буде туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий).

Погода на Тернопільщині

У Тернопільській області 30 жовтня буде хмарно з проясненнями, пише Тернопільський обласний центр із гідрометеорології. Вночі можливий дощ. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер західний, вночі 5 – 10 м/с, вдень  7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 6 – 11º тепла.

31 жовтня  –  01 листопада в області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6º тепла, вдень 6 – 11º тепла.

2 – 3   листопада також хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-східний з переходом на східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень  7 – 12° тепла.

Прогноз погоди на сьогодні у Тернополі дивіться нижче.

Попередня стаття

Чого очікувати 30 жовтня: гороскоп

Наступна стаття

Covid-19: на Тернопільщині за добу +301 хворий, в Україні понад 8 тис.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.