«Кави можна випити і вдома», – тернополяни про карантин вихідного дня (Відео)

Незабаром в Україні можуть ввести карантин вихідного дня. Жорсткий карантин ініціює міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Такі заяви лунають на фоні погіршення ситуації з коронавірусом в Україні. Нещодавно в країні вперше зафіксували понад 10 тисяч хворих на добу. Поки що в уряді не ухвалили цього рішення.

У вихідні дні, суботу та неділю, починаючи з 00.00 суботи до 00.00 понеділка мають закрити все, крім продуктових магазинів, аптек, транспорту, заправок та ветеринарних аптек, розповів Степанов.

Ресторани, кафе, інші заклади громадського харчування, за його словами, мають працювати виключно “на виніс”.

МОЗ рекомендує заборонити у вихідні дні роботу ТРЦ, проведення розважальних заходів. “Лише мінімізуючи контакти, можливо розірвати ланцюг передачі вірусу”, – заявили в міністерстві.

Що тернополяни думають про карантин вихідного дня, дивіться у проєкті МедіаТОРа “Власне бачення”.

Попередня стаття

Дорога у воді. На вул. Наливайка пішоходи оминають «ріки» (Відео)

Наступна стаття

В Україні ввели карантин вихідного дня. Головні заборони

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.