Близнюкам варто остерігатись обману: гороскоп

Гороскоп на четвер, 12 листопада, спрогнозував Тельцям урожайні справи, а Близнюків попередив про загрозу спроби обману.

Діва

Плануйте ділові зустрічі на другу половину дня, – до обіду ви навряд чи зможете щось правильно вирішити. Не розраховуйте на відпочинок – готуйте плечі до нових обов’язків.

Телець

Якщо хочете щось завершити успішно – починайте справи сьогодні. Починання будуть врожайними, якщо ви “включите” передбачливість та розважливість.

Козоріг

Щоб домогтися успіху у майбутньому, будьте відповідальні, порядні й нестандартно підходьте до виконання звичних обов’язків. Можна будувати відносини з новими партнерами.

Стрілець

На першу половину дня краще не призначати ділові зустрічі та побачення. Важливо спілкування краще відкласти на другу половину дня. Можливо, замість відпочинку доведеться займатися новими справами.

Лев

У кар’єрі можливий рух вперед. Не варто хвалитися планами. Можна звертатися до керівництва.

Овен

Варто робити добро – допомагайте людям. Щоб поліпшити особисте життя, поділіться з близькими турботою та теплом.

Водолій

Вас можуть кудись запросити, не варто втрачати нову можливість. Є шанс поповнити список друзів.

Близнюки

Можливо, замість відпочинку ви отримаєте нові обов’язки. Постарайтеся бути уважними під час прийняття рішень та розв’язання проблем, є загроза обману.

Терези

Якщо з якоюсь справою не можете впоратися – відкладіть її. Якщо будете собі потурати – можете зіпсувати відносини з тими, хто поруч.

Риби

Можливо, вам доведеться вибирати, куди рухатися далі. Ви можете страждати через те, що поруч знаходиться хтось “темний”.

Рак

Життя можуть наповнити несподіванки. Не турбуйтеся, у вас очікується підвищена працездатність, і ви все зможете подолати.

Скорпіон

Алкоголь може вдарити по самопочуттю. Стосунки з кимось із рідних можуть стати дуже натягнутими.

Попередня стаття

В Україні ввели карантин вихідного дня. Головні заборони

Наступна стаття

«Чи можна подолати рак «народними методами?» – онкохірург Денис Коваленко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.