Гороскоп: чого чекати в п’ятницю, 13-го

П’ятниця, 13 листопада, очікується дуже позитивною для Близнюків та Овнів. Останнім світить отримання потужної опори, а першим обіцяють плоди від напруженої праці.

Скорпіон

Вас може мучити тривога, можливо, життєвих сил стане менше. Після обіду можуть прилетіти неприємні звістки.

Рак

Перестаньте драматизувати, “розкрутіть гайки” та відпочиньте. Якщо не будете у всьому собі відмовляти, день не залишить неприємного осаду.

Риби

Життєвих сил може стати більше, аніж будь-коли. Можна попрацювати фізично, наприклад, зайнятися спортом. Можна комусь зробити подарунок. Бережіть зір.

Стрілець

У цей день потрібні обдумані слова й вчинки. Можна зав’язувати нові відносини з партнерами та братися за свіжі справи.

Лев

Домашні справи потрібно вирішити ефективно. Якщо хочете отримати незамінну допомогу – використовуйте досвід близьких.

Овен

Можна починати будувати відносини з новими партнерами. До обіду можете розраховувати на підтримку партнера чи вищих сил. Варто відмовитися від зайвої недовірливості.

Терези

У фінансових справах може виникнути криза через раптові витрати. Не варто погоджуватися на одночасну роботу на декількох посадах.

Близнюки

Спосіб життя може кардинально змінитися після новини чи поповнення гаманця. Настав час для жнив – ви отримаєте плоди від своєї напруженої праці.

Водолій

У вашому житті стартує новий етап. У багатьох сферах життя будуть накльовуватися зміни.

Діва

Приділіть особливу увагу здоров’ю – є загроза загострення давніх хвороб. Можливо, ви отримаєте нового благодійника.

Телець

Щоб досягти чудових результатів, блисніть діловою хваткою та покажіть рішучість. Якщо хочете втілити у життя всі плани, – розподіліть час правильно.

Козоріг

Можна приділити час отриманню знань. Ви можете отримати подарунок чи хорошу новину.

Попередня стаття

Проєкти «Громадського бюджету», які втілять у Тернополі в 2021-му. Перелік

Наступна стаття

Демонтаж на тернопільському ринку: працівники протестують (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.