На голову Тернопільської облради висунули єдиного кандидата

На голову Тернопільської обласної ради висунули лише одного кандидата. Олег Сиротюк запропонував на цю посаду Михайла Головка від ВО «Свобода».

Більше пропозицій від політичних сил, зокрема партії «Європейська солідарність», не було.

Далі єдиний кандидат виступив із промовою. Він зазначив, що Тернопільщина – перспективний край, тому потрібно об’єднати сили та розробити стратегію, щоб область процвітала.

Михайло Головко сказав, що багато років був депутатом різних рівнів, тому має досвід і знає, як вирішити проблеми краю.

Після промови кандидата депутати ставили йому запитання. Одним із таких було: як він ставиться до карантину вихідного дня. На це Головко відповів, що в цьому питанні повністю підтримує політику Сергія Надала.

Наразі у сесійному залі оголосили перерву.

Читайте більше: У Тернополі почалась перша сесія новообраної обласної ради (Наживо)

Фото: Avis Wind
Попередня стаття

На Тернопільщині вантажівка врізалась в грейдер. Водій дивом вижив

Наступна стаття

Головою Тернопільської облради обрали Михайла Головка. «За» проголосували 38 депутатів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.