На Кременеччині бус зіткнувся з вантажівкою. Загинув водій з Рівного (Фото)

Водій з Рівного загинув у ДТП на Кременеччині. Вантажівка MAN та бус RENAULT не розминулися 25 листопада близько 23:00 у селі Білокриниця. Про аварію розповіли у пресслужбі поліції області.
З автомобілів водіїв вивільняли працівники рятувальної служби. В результаті удару кермувальник буса загинув на місці події.
За словами начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в області Богдана Шуляра, за попередньою інформацією, водій автомобіля RENAULT виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у вантажівку MAN TGL.
Водія вантажівки госпіталізували до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями. У чоловіка політравма, рвана рана лобної ділянки та коліна, травми ока, легень та органів черевної порожнини.
У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Причину аварії встановить слідство. Триває розслідування згідно статті 286 частина 2 ККУ.

Попередня стаття

COVID-19: на Тернопільщині +421 випадок, 5 людей померли

Наступна стаття

COVID-19: у Тернопільській області +246 випадків, 6 людей померли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.