Ножем у груди: на Теребовлянщині чоловік вбив дружину (Відео)

Закривавлене тіло жінки у її домі 13 грудня знайшли сусіди. Вони викликали “швидку”, проте медики лише констатували смерть. 

За інформацією правоохоронців, 43-річна жінка померла в результаті ножового поранення, завданого чоловіком.

Подружжя разом уже багато років. За словами сусідів, вони обоє зловживали спиртним. За попередньою інформацією, у день сварки чоловік вживав алкоголь. Дружина також повернулася від подруги нетверезою.
Між ними виник конфлікт. Чоловік схопив ніж і вдарив ним жінку в груди. Потерпіла впала, а кривдник пішов по сусідах, розповідаючи про смерть дружини.
Саме сусіди виявили в помешканні на підлозі тіло жінки і викликали “швидку”.
Чоловіка затримали правоохоронці згідно статті 208 КПК. У скоєному він зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри згідно статті 115 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.
Попередня стаття

Нема тесту – нема виплат. Родина померлого лікаря з Почаєва досі не отримала компенсацію (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині +90 випадків вірусу COVID-19 за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.