У квартирах на «Східному» прорвало батареї. Аварійна не встигає на всі виклики (Відео)

Близько 13.00 у квартирах на Степана Бандери тріснули батареї.  З них тече гаряча вода. В аварійні тепломереж  повідомляють, що наразі працюють  над ліквідацією однієї з аварій і записують список квартир куди потрібно приїхати. Людям радять рятуватись, як можуть. Бо таких викликів що кілька хвилин більшає.

На першому поверсі магазину, що на Степана Бандери 94 вода тече із світильника. Оскільки аварія у сусідів зверху. Є загроза намокання проводки.

Скільки таких викликів станом на 15.00 з’ясувати не вдається.  Телефон  аварійно-диспетчерської служба КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» наразі зайнятий. Більше інформації згодом.

 

Попередня стаття

Батьки однорічного Максимка збирають гроші на порятунок дитини

Наступна стаття

«З любов’ю для вас!» У Тернопіль 13 лютого завітає «Піккардійська Терція» 

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.