У Тернополі виступить легенда української пісні Павло Доскоч

10 жовтня  у Палаці культури «Березіль» відбудеться сольний концерт заслуженого артиста України Павла Доскоча під назвою «Ювілейний».

Павло  Доскоч – український співак, автор та виконавець власних пісень, заслужений артист України. У залі звучатимуть запальні, душевні та ліричні композиції. Автор від щирого серця виконує свої пісні, які, безумовно, стали народними хітами: «Дністрянка», «Циганочка-циганка», «Вогонь посеред ночі”, «Там де рідна хата», «Падала зірка», «Стелись дорого», «Дай рученьку на дорогу», «Дружині», «Зорі над Вкраїною» та багато інших.

На концертах Павла Доскоча панує святкова атмосфера, адже  його творчість наповнена позитивом. Сам артист – завжди в прекрасному настрої, який дарує людям.

Павла Доскоча часто називають народним артистом України, бо уже давно заслужив прихильність та любов не лише земляків, а й українців за кордоном.

Запрошуємо тернополян та гостей міста на справжнє свято задушевної української пісні.

Зірковий гість – народний артист України Микола ЯНЧЕНКО.

Квитки можна придбати у відділі «KONIKA» (ЦУМ), в касах обласної філармонії та ПК «БЕРЕЗІЛЬ».

Початок заходу о 16:00 та 19:00 год. 

Телефон для довідок +380 97 94 20 288

Попередня стаття

З 1 жовтня у громадському транспорті Тернополя зміниться тариф на проїзд

Наступна стаття

Харизматичний Ілля Найда запрошує на музичне свято у Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.